6 Δεκ 2010

B L U E S T H A T' S A L L. . .

B L U E S     T H A T' S     A L L. . .

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε με το ποταμόπλοιο VINILION στα νερά του  Μισσισσιππή για να συναντήσουμε το μπλούζ και την ιστορία του. 
Ξεναγός μας ο Ηλίας Ζαϊκος με τους Blues Wire.


Στις
17 του Δεκέμβρη,
μαζί με τους Blues Wire , οι  Small Blues Trap που θα παίξουν τα γνωστά αλλά μοναδικά και γεμάτα λυρισμό Dark Blues τους.
Ο Παύλος Καραπιπέρης μαζί με το Δημήτρη Επικούρη θα χαρίσουν το δικό τους πόνημα «15 Σταγόνες Βροχής σε έναν Ωκεανό από Μπλούζ Ιστορίες» (CD και βιβλίο μαζί) σε 15 τυχερούς φίλους της κλήρωσης που θα διοργανώσει το Vinilion κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Πoλλοί καλεσμένοι και Open Jam στο τελευταίο set…

Στις
18 του Δεκέμβρη,
δύο θρυλικές μπλουζ μπάντες με  ιστορία άνω των 25 ετών, οι Blues Wire και οι Blues Cargo τζαμάρουν παρέα για πρώτη φορά ώστε όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στο Chicago του Muddy Waters, του Howlin' Wolf και του Buddy Guy. Μαζί τους πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι που θα ανέβουν στο πάλκο σε ένα open jam σετ…


Ένα μοναδικό ταξίδι από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του μπλούζ στη χώρα μας που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο σε όσους παρευρεθούν.  Ένα ταξίδι σταθμός που ο χρόνος δεν θα μπορέσει ποτέ να σβήσει από τις μνήμες μας.

ώρα έναρξης 21:30
είσοδος: 15€


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων,
VINILION CLUB:
ΕΚΤΟΡΟΣ 92  & ΜΕΝΕΛΑΟΥ , ΙΛΙΟΝ
ΤΗΛ: 210-2692640


BLUES WIRE   www.blueswire.gr
BLUES CARGO   www.bluescargo.gr
SMALL BLUES TRAP   www.smallbluestrap.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου